Smiley și Gina Pistol formează unul dintre cele mai iubite cupluri din industria muzicală din România. În martie 2021, cei doi au devenit părinți pentru prima dată, dând naștere unei fetițe pe nume Josephine. De atunci, Gina Pistol și Smiley trăiesc cele mai frumoase momente din viața lor.

Pavel Bartoș, detalii neștiute despre Gina Pistol

Pavel Bartoș, un prieten apropiat al lui Smiley, a vorbit despre artist și partenera sa, precum și despre timpul petrecut împreună de când au devenit părinți. Actorul se întâlnește des cu cei doi.

„Fetițele noastre sunt atât de bune prietene. Când vin la noi sau noi mergem la ei, ziceau și Andrei (n .red. Smiley) și Gina, atunci uită de copil, pentru că ele se joacă atât de frumos. Avem o oră sau două în care suntem doar noi”, a spus Pavel Bartoș.

Cum s-a îndrăgostit Gina Pistol de Smiley

Fanii cuplului sunt curioși să afle cum a început relația dintre Smiley și Gina Pistol, care durează deja de 7 ani. Cei doi au vorbit despre aceasta într-un interviu sincer în cadrul emisiunii „8, 8 și ceva, FIX, cu Smiley” de pe YouTube, în care Gina a oferit detalii palpitante despre momentul în care s-a îndrăgostit de el.

„Știi când m-am îndrăgostit de tine, când te-am observat, când te-am văzut altfel? Tu pentru mine erai Smiley și atât, un băiat simpatic. Îmi plăcea muzica ta și țin minte că în urmă cu câțiva ani eram la un eveniment și urma să cânți tu. Eu eram singură și cred că și tu erai singur atunci pentru că eu nu observ bărbații care sunt într-o relație, pentru mine nu există.

Dar atunci parcă erai singur. Și erai pe scenă și cântai „Love is for free” și mă uitam la tine și mi-am zis: ‘Hai că e drăguț băiatul ăsta’. Și pe urmă tot te-am văzut pe la Vocea României că-s consumatoare de muzică bună și-mi plăcea foarte mult. Și veneam în public și mă uitam așa la tine…”.