Medicul Cătălin Cîrstoiu are zero şanse să câştige primăria Capitalei chiar dacă e susţinut şi de PSD şi de PNL, a spus liderul formaţiunii Forţa Dreptei, Ludovic Orban.

Ludovic Orban: Îmi pare rău pentru dl Cîrstoiu că a acceptat rolul de figurant al PSD şi PNL. Că a acceptat să fie acarul Păun de serviciu pentru dezastrul PDS şi PNL din Bucureşti, că a acceptat să fie interfaţa pentru două partide care şi-au bătut joc de Bucureşti în ultimii ani.

Întrebat ce şanse îi dă în cursa pentru PMB, Orban a răspuns tranşant: „Zero”.

Cât despre Firea, vizibil dezamăgită de faptul că Ciolacu a ales să nu o susţină pe ea, ci un outsider, Orban a punctat că cele întâmplate sunt exact ca într-o piesă de Caragiale.

„Îmi aduc aminte de Caragiale, în scena în care Caţavencu proclamă susţinerea lui Agamiţă Dandanache, după ce a făcut tot ce e posibil să facă anti-campanie pentru un candidat venit de la centru a ajuns să fie cea care a proclamat candidatura lui Agamiţă Dandanache.

Închei prin a spune că şi eu îl susţin pe Cîrstoiu, dar îl susţin că director al Spitalului Universitar.”, declară Orban.