Oana Roman și-a deschis sufletul și a vorbit despre momentele traumatizante din copilărie. Dar nimeni nu știa până acum aceste detalii jenante despre Petre Roman, cu care fiica sa are o relație foarte rece.

Oana Roman este acum o femeie puternică, care a reușit să își croiască singură un drum în viață. Mărturișește însă că a avut o relație mai dificilă cu tatăl ei și spune că nu va uita niciodată bătăile pe care le-a luat de la Petre Roman.

„A fost un tată dur, mi-am luat şi bătăi de la el pentru că nu eram un copil foarte cuminte. Plecam la joacă şi trebuia să vin acasă la ora 20.00. Întârziam și mi-o luam. Mă bătea cu cureaua de îmi sărea apa în cap. Voia o disciplină poate uşor exagerată, asta pentru că şi el toată viaţa a fost un om extrem de disciplinat“, a povestit Oana Roman.

Nu va uita niciodată

Fiica fostului premier spune că a rămas marcată de aceste episoade violente din copilăria ei. Nu a vorbit ani la rând cu tatăl ei și spune că nu va uita niciodată bătăile din copilărie.

„De palma lui tata mi-aduc aminte și astăzi. Când mi-o dădea, vedeam stele verzi și îmi ţiuia timpanul. Probabil nici el nu își dădea seama că dă atât de tare sau că lucrurile astea mi-au rămas întipărite în memorie. E mult spus că am fost un copil abuzat. Dar pentru mine aceste lucruri au rămas. El a fost destul de dur cu mine, tot timpul”, a mai spus în trecut Oana Roman, potrivit cancan.ro.

Se văd foarte rar

Oana Roman a recunoscut că relația cu Petre Roman s-a schimbat atunci când acesta a divorțat de mama ei, Mioara Roman. Spune că mai vorbește cu tatăl ei la telefon, dar că se văd foarte rar.

„Dacă există un regret este că nu reușesc să mă văd destul de des cu tata. Ce a fost nu mai contează. Are foarte multe activități, nu renunță la muntele lui orice ar fi. Vorbim, dar ne vedem mult prea rar. Și dacă ar fi să am un regret, ăsta e, că ne vedem foarte rar. Îmi e foarte dor de el, știu că și lui îmi e dor de mine”, a spus Oana Roman, la emisiunea lui Măruță.