Sursă foto: stiridecluj.ro

Polițiștii locali din Cluj-Napoca au adunat persoanele fără adăpost la Centrul de Primire Temporară, întrucât aceștia s-au temut că frigul de afară ar putea cauza victime.

Având în vedere temperaturile scăzute din această perioadă, Primăria Cluj-Napoca prin D.A.S.M. – Direcția de Asistență Socială și Medicală anunță disponibilitatea de locuri suficiente în centrele de adăpost ale primăriei, astfel încât nimeni să nu rămână sub cerul liber, să poată avea acces la o masă caldă, un pat, căldură și igienă. 

Dacă aveți cunoștință despre persoane fără adăpost, vă rog să sunați la 0264/984 (telefonul primarului) sau 0264/955 (Poliția locală) în vederea acordării sprijinului necesar”, declară reprezentanții Primăriei Cluj-Napoca.

Primăria din Cluj-Napoca dispune de un total de 114 locuri în Centrul de Găzduire Temporară situat pe strada Oaşului nr. 298 și în Centrul social de urgență de pe strada Dragoș Vodă nr. 36-38. Fundațiile partenere, cum ar fi Uniunea Creștină din România și Prison Fellowship România, pune la dispoziție încă 40 de locuri pentru persoanele fără adăpost.

În caz de urgență, locurile pot fi suplimentate prin spațiile D.A.S.M. Persoanele fără adăpost pot primi îngrijire medicală, servicii de asistență socială și psihologică, precum și două mese calde pe zi în aceste centre.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.