O tânără din Cluj-Napoca își caută de lucru. Diana Danciu, născută cu deficiență de vedere, a apelat la ajutorul actorului clujean Bogdan Bob Rădulescu, cu care este vecină, pentru a-și găsi un loc de muncă. Deși este nevăzătoare, tânăra dorește să fie utilă societății și să lucreze, având îndemânare pe calculator.

„Dragi Oameni de pe internet, am nevoie de sfaturile sau de ajutorul vostru dacă știți sau puteți sau știți pe cineva care știe pe cineva. Vecina mea de stradă, Diana Danciu, este o tânără minunată, care își dorește foarte mult să fie utilă societății și să lucreze. Vrea să muncească, își caută un post, un loc de muncă potrivit unei tinere pricepute la calculator, dar care a primit de la viață o mare provocare. Diana e nevăzătoare, dar stăpânește bine tastatura, e fată deșteaptă, citită, care știe și simte că în lumea asta trebuie să existe un loc de muncă și pentru ea, mai ales că își dorește să fie cât se poate de independentă”, a scris actorul pe pagina sa de Facebook.

Bob Rădulescu arată că, deși este ajutată și sprijinită financiar de părinți, Diana dorește să lucreze și să fie cât mai independentă. Din păcate însă, până acum, nu a reușit să își găsească un post. Ea face apel la clujenii care au detalii sau un loc de muncă potrivit pentru ea să o contacteze, titrează Monitorul de Cluj.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!