Sursă foto: Pixabay (foto cu rol ilustrativ)

Un bărbat a fost tâlhărit în Piața Gării din Cluj-Napoca de o prostituată și de concubinul ei, conform unei sentințe date în prima instanță. Femeia era însoțită de fiicele sale. Bărbatul a consumat băuturi alcoolice într-un bar din Mănăștur, apoi s-a dus în Piața Gării în căutarea plăcerilor de acest gen.

După ce s-au înțeles asupra sumei acesta a fost plimbat prin Gară și dus la linia nr. 13, unde persoana vătămată ”s-a aşezat pe spate, lângă nişte mărăcini, între şinele de cale ferată”. În acel moment, a apărut concubinul femeii, care i-a urmărit. Acesta a pus mâna pe faţă şi pe gura clujeanului şi l-a ameninţat că îi ia viaţa. Concubinul mai era însoțit de un bărbat. Împreună i-au sustras ”din buzunarul pantalonilor persoanei vătămate portmoneul acesteia, din care a sustras suma de 650 lei, lăsând apoi portmoneul pe jos”.

După comiterea tâlhăriei, femeia și fiicele ei minore au mers în fața Gării unde le aștepta un taxi. Cu toții au părăsit zona, dar au fost rapid prinși de autorități pentru că victima a depus o plângere imediată, conform clujazi.ro. Incidentul a avut loc în 2018, iar Judecătoria Cluj-Napoca i-a condamnat pe toți cei implicați. În prezent, cazul este în curs de judecare în apel.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.