Sursă foto: servuscluj.ro

CNAIR a anunțat că o secțiune de un kilometru din autostrada Sebeș-Turda va fi închisă traficului pentru 30 de zile, din cauza problemelor care au apărut în perioada de garanție și care necesită remediere.

„Pentru remedierea unor deficiențe apărute în ultima perioadă, la cererea constructorului, CNAIR a luat decizia ca începând de miercuri, 1.02.2023, ora 10:00, timp de 30 de zile, traficul să fie închis pe sensul de deplasare Sebeș – Turda, de pe A10, pe sectorul cuprins între km. 15+760 – 16+800.

Pe perioada instituirii restricțiilor traficul va fi deviat astfel:

  • ieșirea de pe autostradă se va realiza, prin nodul rutier Alba Iulia Nord, prin breteaua 3, către sensul giratoriu de pe DN 1, km. 386+140, din care se va realiza și revenirea pe A10, prin utilizarea bretelei de acces 4.

Toate lucrările necesare vor fi efectuate de constructor din fonduri proprii, acestea fiind în perioada de garanție”, a trasmis CNAIR.

CNAIR solicită conducătorilor auto să fie precauți în zona cu restricții și să respecte semnele de circulație din zona în care se desfășoară lucrări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.