Sursă foto: servuscluj.ro

Patru persoane din Huedin, între care și doi minori, sunt investigate penal pentru comiterea unui furt calificat. Doi dintre suspecți au fost arestați preventiv, în timp ce minorii se află sub control judiciar. Cei patru sunt acuzați că au furat o mașină și mai multe jante auto din curtea unei companii.

„La data de 10 martie a.c. polițiștii din cadrul Poliției orașului Huedin și cei ai Secției 8 Poliției Rurală Huedin au dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de 4 persoane de sex bărbătesc, cu vârste cuprinse între 16 și 28 de ani, din orașul Huedin, bănuite de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Activitățile derulate de polițiști au condus la stabilirea faptului că în cursul serii de 8 martie a.c. 3 tineri cu vârste cuprinse între 16 și 20 de ani ar fi sustras, din curtea unei societăți comerciale, un autoturism în valoare de aproximativ 2.000 de euro. Polițiștii au identificat și ridicat autoturismul sustras, acesta fiind transportat de persoanele bănuite la un centru de colectare fier vechi, din comuna Aghireșu.

Totodată, în cadrul activităților informativ-operative, polițiștii au mai constatat că, în urmă cu o zi, respectiv în cursul serii de 7 martie a.c., aceeași tineri, împreună cu un bărbat în vârstă de 28 de ani, ar fi sustras 8 jante auto cu anvelope, cauzând un prejudiciu în valoare de 5.000 de lei, recuperat parțial de polițiști.

Astfel, în baza probatoriului administrat cele 4 persoane au fost reținute pentru 24 de ore. Ulterior, pe numele a doi tineri, respectiv de 17 și 20 de ani, magistrații Judecătoriei Huedin au dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile, iar ceilalți 2 tineri au fost plasați sub control judiciar pentru 30 de zile”, au declarat reprezentanții IPJ Cluj.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.