Sursă foto: servuscluj.ro

Luni seara, o fetiță în vârstă de doar 3 ani și-a pierdut viața după ce a căzut într-o groapă plină cu apă de ploaie. Tatăl fetei a încercat să o salveze, aplicând manevrele de resuscitare până la sosirea echipajelor de salvare, dar din nefericire, toate eforturile sale au fost în zadar.

„În data de 26 iunie a.c., în jurul orei 19.50, polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Turda au fost sesizați, prin apel 112, despre faptul că în curtea unui imobil din localitatea Finișel, comuna Săvădisla, o fetița s-ar fi înecat, fiind inconștientă. La fața locului au fost dirijate de urgență echipaje medicale, precum și echipa operativă de polițiști, constatând că aspectele sesizate se confirmă, fiind vorba despre o fetiță de 3 ani și 8 luni.

Din primele verificări efectuate, polițiștii au constatat că fetița ar fi căzut într-o groapă, săpată în vederea construirii unui depozit de alimente, în care s-a acumulat apă datorită precipitațiilor din ultima perioadă. Aceasta a fost găsită de tatăl ei după aproximativ 5 minute, care a ridicat-o și a transportat-o în imobil, unde a început să-i aplice manevre de resuscitare până la sosirea echipajelor medicale.

Echipajul de terapie intensivă mobilă a procedat la efectuarea manevrelor de resuscitare, însă, din nefericire, s-a constatat decesul acesteia”, a declarat IPJ Cluj.

În urma acestui incident, polițiștii au deschis un dosar penal pentru infracțiunea de ucidere din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.