Categorii
Stiri

O femeie gravidă cu hemoragie severă a fost ignorată de medicii de la maternitatea din Sighișoara

Acuzații grave sunt aduse Maternității din Sighișoara după ce o femeie însărcinată a fost prezentată la Urgențe cu o hemoragie severă. Ea susține că a cerut să fie văzută de medicul de gardă, dar acesta a discutat cu ea telefonic și a cerut să fie internată fără a o consulta.

Conducerea unității sanitare a declarat că face verificări în caz. Soțul femeii a solicitat ajutor la 112 după ce aceasta a suferit o hemoragie puternică pe 2 ianuarie. Inițial, li s-a spus că va veni o ambulanță, dar ulterior au fost anunțați că nu sunt mașini disponibile. Cei doi au decis să ducă femeia la Maternitatea Sighișoara, unde a fost dusă în camera de primiri urgențe.

Soțul a cerut să o consulte un medic, dar acesta a discutat cu ea la telefon și a sugerat că ar trebui să fie chiuretată, fără a o consulta în prealabil. Cei doi au decis să meargă la Spitalul Județean de Urgență din Târgu-Mureș, unde femeia a fost consultată de un medic și a primit tratament. Familia a făcut o sesizare la Spitalul Municipal Sighișoara, care a declarat că încearcă să găsească cauza acestui incident neplăcut și va lua măsurile care se impun conform legislației în vigoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *