Sursă foto: stiridecluj.ro

O femeie din Cluj-Napoca nu a mai ieșit din casă timp de câteva zile de frica ciorii care a atacat-o. Cercetătorii consideră că este un incident izolat și că pasărea își apără puii. Liliana Derevici a povestit că cioara a lovit-o în cap cu ciocul.

”CIOARA care m-a atacat lovindu-mă în cap cu ciocul, fără motiv, duminică după-masă când m-am dus să culeg flori din grădinița din spatele blocului. Degeaba am strigat din toate puterile că nu a ieșit nimeni! Abia am reușit să fug până în casă, împiedicându-mă și căzând, luxându-mi glezna, căci la strigătul meu au venit și alte ciori. Am fotografiat din casă, cioara care s-a așezat pe un trunchi de copac în fața balconului meu. Alte 5 persoane din vecini au pățit ceva asemănător, astfel s-a creat o stare de panică încât îți este și teamă să mai ieși din bloc. Rog să nu se mai hrănească CIORILE și celelalte păsări in aceasta zonă pentru ca acestea să se deplaseze în altă parte”, a declarat femeia, care locuiește în zona centrală a Clujului.

Există informații conform cărora o locatară din zonă hrănește ciorile, care s-au instalat în copacii din apropiere.

Adrian Nechita, președintele asociației de locatari, a declarat că ”mai mulţi vecini au fost atacaţi în ultima vreme. Foarte multe ciori au pui prin zonă şi când se apropie cineva de pui ele aşa reacţionează. Noi am făcut o sesizare la Primărie şi aşteptăm să vedem ce o să se întâmple”, potrivit Observatornews.ro.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.