Sursa foto: stiridecluj.ro

Noaptea trecută, o autocisternă încărcată cu bitum s-a răsturnat pe centura Vâlcele-Apahida, în județul Cluj. Conducătoarea vehiculului, o femeie în vârstă de aproximativ 40 de ani, a fost consultată de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Cluj și transportată la spital pentru investigații de specialitate.

Conform primelor evaluări medicale, șoferița prezenta afecțiuni ușoare și a fost stabilizată înainte de a fi transportată la unitatea medicală pentru investigații suplimentare. Autoritățile au intervenit prompt pentru a asigura siguranța în zonă și pentru a preveni eventualele scurgeri de bitum.

”A fost vorba despre o autocisternă încărcată cu bitum. Conducătorul acesteia, respectiv o femeie în vârstă de aproximativ 40 de ani, a fost consultată de către un echipaj SAJ și a fost transportată la spital pentru investigații de specialitate. Conform primelor evaluări acesta prezenta afecțiuni ușoare. Cisterna era încărcată cu bitum”, au transmis reprezentanții ISU Cluj pentru Ziarul Știri de Cluj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.