Sursă foto: cluj24.ro

O agenție imobiliară vinde o vilă interbelică în Piața Muzeului din Cluj-Napoca, cu un preț de peste un milion de euro.

„Imobilul a fost renovat complet, dispune de geamuri termopan și pe fiecare nivel există centrală termică proprie, cu contorizare separată pe fiecare nivel. Datorită zonei și compartimentării, imobilul se pretează perfect pentru orice tip de activitate de birou, cu sau fără public (cabinet notarial, de avocatură, consulat, birouri de IT, proiectare, contabilitate etc)”, se specifică în anunț.

Casa cu o configurație de demisol-parter-etaj-mansardă are o suprafață utilă de 500 de metri pătrați, amplasată pe un teren de 180 de metri pătrați, lângă hotelul Fullton. Este oferită spre vânzare fără mobilier, cu un preț de 1.600.000 de euro, ceea ce înseamnă un preț pe metru pătrat de 3200 de euro, echivalentul a peste 15000 de lei.

Parterul are 4 încăperi și un grup sanitar, iar demisolul și etajul au ambele 125 de metri pătrați. La etaj se află alte 4 camere, o chicinetă, un grup sanitar și o terasă. La mansardă sunt 3 camere, un spațiu deschis tip open space și 2 camere. Casa a fost construită în 1925 și dispune în total de 12 camere. Reprezentanții agenției imobiliare au refuzat să comenteze pentru Cluj24 despre oferta sau motivul pentru care prețul este atât de ridicat, în contextul în care vila este nemobilată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.