Nuțu Cămătaru a făcut câteva dezvăluiri despre aventurile din tinerețe. Spune că s-a iubit cu două tinere cunoscute în lumea mondenă, dar că relațiile nu au fost de durată.

Ion Balint, cunoscut ca Nuțu Cămătaru a făcut mai multe dezvăluiri cu privire la relațiile sale amoroase. Biografia sa, „Dresor de lei și de fraieri“, scrisă de Codin Maticiuc a stârnit curiozitatea multora și a avut vânzări mult peste așteptări. El a fost portretizat ca un fel de Pablo Escobar de România.

Nuțu Cămătaru vorbește despre aventurile sale și în cartea biografică, dar să dea vreun nume. „Nu am vrut să atragem antipatie, altele s-au căsătorit, au copii, sunt măritate la casa lor, e mai frumos așa“, spunea Ion Balin, în momentul lansării cărții.

Relații de scurtă durată

Acum însă, el face dezvăluri despre două dintre tinerele cu care a avut relații de scurtă durată. Una dintre ele este Monica Gabor, fosta soție a lui Irinel Columbeanu, despre care nu a avut cuvinte de laudă.

„Mi-a adus-o Dinu Damaschin. (…) Era un lansator de rachete cunoscut și avusese grijă de asta. Când a venit cu ea la București, mi-a adus-o mie întâi. Ca să ne ocupăm amândoi de ea… Dar eu fix asta nu făceam. Am ținut-o câteva zile, era varză. I-am și cumpărat câte ceva și i-am dat-o înapoi“, spune Nuțu Cămătaru.

El a mai mărturisit că a avut o relație pasageră și cu Nicoleta Luciu, dar nu a oferit prea multe detalii. „Eram în Drumul Taberei, pe la terasele alea multe, înainte să le dărâme, nu în Herăstrău”, a mai spus Nuțu Cămătaru, potrivit stiriromania.ro.

Condamnat la închisoare

Ion Balint a fost unul dintre cei mai de temut înterlopi din România în anii 90. Numele de Nuțu Cămătaru vine de la „afacerea“ familiei care l-a și trimis la pușcărie.

Reamintim că Ion Balint a fost condamnat pentru infracțiuni cu violență, cămătărie, șantaj, tentativă de omor, însă și pentru nerespectarea regimului de deținere a animalelor exotice. În curtea sa din Rahova, polițiștii au găsit doi lei, maimuțe și cai de rasă. Legenda cu care îi speria pe cei care luau bani cu camătă de la el era că vor sfârși în fălcile leilor dacă nu înapoiază sumele de bani dublate de la o zi la alta.