Sursă foto: stiridecluj.ro

O femeie din județul Cluj, care se pregătea să se căsătorească cu logodnicul ei din altă localitate din același județ, a avut surpriza să fie vizitată de poliție înaintea nunții. Ea a închiriat un apartament prin intermediul unui agent imobiliar pentru perioada 4-7 noiembrie 2022, dar când a ajuns la locație, a descoperit că proprietarii reali erau acolo împreună cu poliția. Încă de la început, colaborarea cu agentul imobiliar a fost suspectă.

Din cauza unor probleme, zicea el, ne poate oferi apartamentul doar din 4 pana in 5 noiembrie si după ne mută el lucrurile în altă locație. Am acceptat așa până la urmă, dar în ziua evenimentului au intrat un bărbat și o femeie peste noi făcând scandal, injurandu-ne și împingându-ne, zicând sa ieșim afara ca e casa lor”, a povestit mireasa.

Noi am ajuns la apartament și am intrat cu ajutorul codului primit de la agentul imobiliar. Am fost la el al birou, în spatele magazinului Central și am semnat un contract. Eu urma să fiu luată de la acest apartament ca și mireasă și să mergem la nuntă. Mirele trebuia să vină însoțit de 40 de persoane.

În 5 noiembrie, după ce a ajuns au apărut proprietarii apartamentului care au făcut scandal. Ne-au spus că nu avem ce căuta acolo, că ei nu au închiriat și au chemat poliția. Noi, între timp, am ieșit din apartament și am răspuns oamenilor legii. 

Am explicat că am fost înșelați. Ne-a distrus nunta acest țepar”, a  mai spus femeia.

După incident, cei doi miri au mers la sediul agentului imobiliar, dar acolo nu s-a mai găsit nimeni, doar un birou pustiu. ”În 5 noiembrie nu am făcut nimic că era nunta noastră, dar în 7 nov am mers la secția nr. 2 de Poliție, unde am depus o sesizare, pentru că de acea secție aparținea apartamentul, după care ne-am luat și un avocat și acesta ne-a spus ca e o firmă care dă tepe. A încercat sa ia totuși legatura cu firma să o rezolve amiabil, dar nu au răspuns la nici o citație!”, a precizat femeia, potrivit stiridecluj.ro.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.