Sursă foto: monitorulcj.ro

 Ioan Ovidiu Sabău a revenit la cârma echipei Universitatea Cluj. Ioan Ovidiu Sabău a fost numit din nou director tehnic al Universității Cluj. Este o schimbare de schimbare de antrenor chiar în mijlocul sezonului, ce a venit după ce Eugen Neagoe a decis să plece de la Universitatea Cluj pentru a o antrena pe Universitatea Craiova.

Ioan Ovidiu Sabău revine la FC Universitatea Cluj. Începând de astăzi, acesta ocupă poziția de director tehnic și va coordona activitatea sportivă a clubului.

De asemenea, staff-ul tehnic a fost completat cu Sandu Tăbârcă și Dan Didiță, iar Romario Pires rămâne la echipă și va fi prezent la reunirea lotului programată pe 3 ianuarie”, a declarat „U” Cluj pe Facebook.
Misiunea principală a lui Sabău va fi salvarea de la retrogradare, fiind nevoit să aducă un număr mare de jucători în această iarnă pentru a crește lotul Universității Cluj.

„Moțul” revine în antrenorat după o perioadă lungă de absență. Ultima grupare pe care Sabău a antrenat-o a fost ASA Tărgu Mureș în anul 2014. Viitorul antrenor al Universității și-a inceput cariera de tehnician la Cluj, pregătind-o pe „U” în anul 2000. Acesta a făcut parte și din staff-ul tehnic al „studenților”, plecând în urmă cu trei ani după eșecul de la barajul cu Hermannstadt.

Pe lista celor de la „U” Cluj s-au aflat și alte nume importante din fotbalul românesc precum Mihai Teja, Ilie Poenaru și Virgil Andronache, ultimul fost secund al lui Mirel Rădoi la Craiova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.