Sursă foto: servuscluj.ro

Noaptea trecută, o cabană din localitatea Suceag a fost cuprinsă de flăcări. Focul s-a răspândit rapid și, până la venirea pompierilor, a distrus întreaga clădire.

„Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit în cursul nopții trecute pentru stingerea flăcărilor care au cuprins o casă de locuit din localitatea Suceagu, comuna Baciu. Apelul de urgență a venit în jurul orei 2:20, iar la fața locului s-au deplasat trei autospeciale de stins incendii.

Accesul către cabana respectivă a fost dificil, iar momentul sosirii echipajelor operative la locul incendiului, cabana, construită pe două nivele, ardea generalizat. Răspândirea focarelor a fost favorizată de structura din lemn a cabanei.

Operațiunile de stingere a incendiului au durat mai bine de două ore și au împiedicat propagarea flăcărilor mai departe de limitele în care au fost găsite”, a declarat ISU Cluj.

Potrivit pompierilor clujeni, nu au fost persoane care să fi solicitat asistență medicală, iar cel mai probabil incendiul a fost cauzat de o defecțiune la instalația electrică a cabanei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.