Sursă foto: servuscluj.ro

Odată cu sosirea primăverii, motocicletele SMURD vor fi prezente iar pe drumurile din Cluj-Napoca. Aceste vehicule sunt echipate cu întreaga aparatură necesară și pot interveni prompt în situațiile în care este necesară furnizarea de prim ajutor de urgență.

„Începând cu lunile de primăvară și imediat ce condițiile meteo permit acest lucru, motocicletele SMURD revin în intervenție. Le puteți vedea în orice moment pe străzile din Cluj-Napoca și aduc un plus în gestionarea oricărei situații de urgență.

Încadrate de un pompier paramedic, motocicletele ajung mult mai rapid la locul solicitării și asigură o primă intervenție, care de multe ori este vitală. De asemenea, motocicletele sunt echipate cu toate dispozitivele medicale necesare acordării extrem de rapide a primului ajutor: defibrilator semi-automat, balon de resuscitare, trusă cu laringoscop, aspirator de secreții și geantă medicală de urgență şi alte echipamente specifice.

Pe de altă parte, ținem să fim cât mai apropiați de comunitatea motocicliștilor din județ, astfel că vom fi prezenți sâmbătă, începând cu ora 10:00, în incinta poligonului Transylvania Moto Academy. Vom organiza și un curs de prim ajutor special pentru motocicliști care va avea loc pe tot parcursul zilei!”, a declarat ISU Cluj pe rețelele de socializare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.