Monica Gabor și-a găsit liniștea lângă Mr. Pink după ani întregi de scandal și relații eșuate. Mai mult, s-a aflat că ea s-a iubit cu mai mulți bărbați periculoși din țară, printre care și cu Nuțu Cămătaru.

Monica Gabor s-a mutat în SUA cu Mr. Pink și și-a găsit liniștea. Cu toate astea, trecutul său tumultos iese la iveală. În prezent, aceasta trăiește într-un lux greu de imaginat, dar lucrurile nu au fost mereu așa. Mai mult, fosta divă de la Izvorani s-a iubit și cu Nuțu Cămătaru.

În 2006, viața Monicăi a fost schimbată de Irinel Columbeanu. Fata simplă de la Bacău a ajuns soția unuia dintre cei mai bogați bărbați din România. Cu toate astea, relația a lor a fost aspru criticată din cauza diferenței de vârstă.

Înainte să-l cunoască pe Irinel Columbeanu, Monica Gabor a avut relații cu Dinu Damaschin, cunoscut în perioada anilor 2000, pentru activități de proxenetism, dar și cu Nuțu Cămătaru. În cartea sa „Viața lui Nuțu Cămătaru – Dresor de lei și fraieri”, celebrul interlop a povestit că fosta diva de la Izvorani era o „varză” totală.

El a mai declarat că fosta soție a lui Irinel Columbeanu nu a fost o damă de companie pe gustul lui și că a trimis-o înapoi, dar cu cadouri. „Când a venit cu ea la București, mi-a adus-o mie întâi. Ca să ne ocupăm amândoi de ea… Dar eu fix asta nu făceam. Am ținut-o câteva zile, era varză. I-am și cumpărat câte ceva și i-am dat-o înapoi”, a scris Nuțu Cămătaru în cartea sa.
Monica Gabor
Monica Gabor, traficată de Dinu Damaschin

Amintim că Monica Gabor a fost adusă în Capitală de Dinu Damaschin. El i-ar fi promis un loc de muncă, dar a traficat-o celor mai periculoși interlopi din țară.

„Partea vătămată Gabor Monica a dat declaraţii în dosarul 391/P/2004 al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău, din care rezultă următoarele că la vârsta de 16 ani, a fost recrutată prin înşelăciune în vara anului 2003 de către inculpatul Damaschin Dan Constantin, pe care l-a cunoscut sub numele de Dinu Damaschin, şi care i-a promis că îi găseşte o slujbă şi sub contextul acestei promisiuni şi-a asigurat controlul asupra ei prin găzduirea la locuinţa proprie, obţinând acceptul familial prin diferite motivări neadevărate, privind perspectiva unei slujbe pe litoral şi că în acest context prin ulterioare constrângeri cu violenţă fizică şi psihică a încercat să o plaseze către diferiţi clienţi influenţi, cât şi din lumea interlopă a Bacăului şi Bucureşti, şi că circumstanţele de victimizare au fost construite împreună cu acoliţi ai săi, indicând pe numiţii Hasan Ovidiu, Radu Duţă, Cristi Tănase, cel din urmă reuşind să o abuzeze sexual, indicând şi aspectul că urmare acestor circumstanţe consumate Damaschin Constantin a obţinut suma de 200 dolari”, spun procurorii în cererea de arestare preventivă a lui Damaschin şi a doi complici ai săi, către Tribunalul Bacău.