Super veste pentru Mirela Vaida! Totul s-a încheiat cu bine pentru prezentatoarea TV. Judecătorii au luat o decizie definitivă în cazul atacatoarei sale. Iată ce se va întâmpla cu Antoanela Grigoraș.

Super veste pentru Mirela Vaida! Judecătorii au luat o decizie definitivă în cazul atacatoarei sale

A fost luată o decizie definitivă în cazul Antoanelei Grigoraș, femeia care a atacat-o pe Mirela Vaida chiar în platourile de filmare. Aceasta va rămâne închisă, după cum au stabilit magistrații. Au trecut aproape doi ani de când agresoarea a încercat să îi facă rău Mirelei Vaida, însă magistrații au luat o decizie definitivă în acest caz.

Antoanela Grigoraș, femeia care a venit goală în platoul emisiunii TV „Acces Direct” cu un bolovan, în încercarea de a-l arunca spre prezentatoarea TV, va rămâne în închisoare. Femeia a încercat contestarea deciziei de internare la Spitalul de Psihiatrie, însă judecătorii au luat o decizie radicală și au respins-o, relatează Spy News.

„Respinge ca nefondată contestația formulată de contestatoarea GRIGORAȘ ANTOANELA JAQUELINE și menține încheierea contestată. Obligă inculpata la plata sumei de 400 de lei cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat”, au decis recent magistrații.

Anterior, instanța judecătorească a admis cererea procurorilor de a o interna forțat pe Antoanela Grigoraș la Spitalul de Psihiatrie, întrucât aceasta a recidivat.

„Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 București. Dispune internarea medicală provizorie nevoluntară a suspecta GRIGORAŞ ANTOANELA-JAQUELINE într-o unitate specializată de asistenţă medicală, până la însănătoşire sau până la o ameliorare care să înlăture starea de pericol ce a determinat luarea măsurii.

Onorariul avocatului din oficiu Bălănoiu Victoria-Alexandra, în cuantum de 340 lei, se avansează din fondurile Ministerului Justiţiei, potrivit delegației nr.121599/18.11.2022, emisă de Baroul București. Cu drept de contestaţie în termen de 3 zile de la pronunţare”, a fost decizia atacată, care a rămas definitivă.

Anterior, procurorii au clasat dosarul

Vă amintim că, în cazul tentativei de omor, procurorii au clasat dosarul, justificând că Antoanela Grigoraș nu ar fi vrut să-i facă rău Mirelei Vaida atunci când a aruncat spre ea cu o bucată de bordură ce cântărea câteva kilograme. Vedeta însă a contestat decizia, iar judecătorii au dispus ca ancheta să fie reluată.

„Admite plângerea formulată Vaida Elena Mirela, împotriva Ordonanței de clasare nr. 1521/P/2021 a Parchetului de pe lângă Tribunalul București, conformată prin ordonanța nr. 147/II-2/2021 a prim procurorului parchetului de pe lângă Tribunalul București. Desființează soluția atacată și trimite cauza la procuror pentru a completa urmărirea penală. În temeiul disp. art. 275 al. 3 din C.pr.p., cheltuielile judiciare avansate de către stat, rămân în sarcina acestuia. Definitivă”, stabileau judecătorii în urmă cu un an de zile.

În tot acest timp însă, Antoanela Grigoraș a fost trimisă în judecată și condamnată la un an şi zece zile de închisoare cu suspendare pentru că a ciobit podeaua din platoul emisiunii TV „Acces Direct” atunci când a aruncat bordura respectivă.