Mihai Bendeac este unul dintre cei mai cunsocuți și apreciați actori din România. Fostul jurat de la iUmor s-a confruntat de-a lungul timpului cu mai multe probleme. El a ținut să îi mulțumească persoanei care i-a salvat viața.

Mihai Bendeac este unul dintre cei mai cunsocuți și iubiți actori din generația tânără. El s-a făcut remarcat prin piesele de teatru în care a jucat, dar și datorită emisiunilor de televiziune. Personajele pe care le-a interpretat de-a lungul timpului au stârnit amuzamentul fanilor. În ciuda faptului că se bucură de un mare succes, viața fostului jurat iUmor nu a fost mereu atât de veselă. Mihai Bendeac le-a mărturisit fanilor săi că nu a fost dorit de părinții săi.

Actorul a trecut pe lângă spitalul în care s-a născut în timp ce se afla în trafic. În acel moment el a ținut să facă o mărturisire care i-a surprins pe internauți. Bendeac a spus că în acel spital mama sa a vrut să facă avort, dar medicul la care părinții lui au apelat nu a vrut să facă întreruperea de sarcină. Bărbatul a continuat prin a spune că îi datorează viața acelui medic.

Mihai Bendeac este recunoscător medicului care i-a salvat viața

„Deci, aici este policlinica unde mama mea a vrut sa facă un avort, a vrut să mă avorteze. Îi datorez viața domnului doctor, că tu ai vrut să mă omori. Deci, domnul doctor, Dumnezeu să îl ierte, este mama mea și tatăl meu, pentru că părinții mei au vrut să mă omoare. Lânga sfânta biserică. Fă-ți crucea să te ierte Dumnezeu. Uitați-vă la mine! Sunt eu om să-l omor?”, a spus Mihai Bendeac.

Actorul se poate bucura acum de viața sa și de teatru datorită medicului care nu a fost de acord cu această intervenție. Bendeac crede că a scăpat ca prin minune și acest lucru i se datorează medicului care i-a convis părinții să renunțe la decizia de a face avort. „Și uite așa am ajuns eu, dragii mei, în viețile voastre, scăpând ca printre urechile acului, ca să spun așa! Și, astfel, o țară întreagă se poate bucura de talentul meu și de opera mea”, potrivit Playtech.ro.