Mihai Bendeac și Delia au stat ani de zile la masa juraților de la iUmor împreună și i-a legat o frumoasă prietenie. Acum, actorul i-a făcut artistei o declarație inedită.

Delia Matache a împlinit 41 de ani, iar cu această ocazie, fostul ei coleg de la „iUmor”, Mihai Bendeac, i-a transmis un mesaj emoționant. Cei doi au declarat de mai multe ori că nu au doar o relație profesională, ci și una de prietenie.

Chiar dacă Delia este căsătorită cu Răzvan Munteanu, Mihai Bendeac i-a recunoscut de ziua ei că o iubește și că anii lui ar fi fost plictisitori și triști fără ea. „Ar fi fost, într-o măsură importantă, atât de triști ultimii 10 ani fără tine. La mulți ani, Matache. Te iubesc!”, a fost mesajul lui Mihai Bendeac, în mediul online, de ziua de naștere a artistei.

Delia, răsfăț de ziua ei

Delia a recunoscut că nu se uită la bani de ziua ei și că îi place să se răsfețe. Ea a declarat că și-a cumpărat mai multe cadouri și că speră să primească de la soțul ei, Răzvan Munteanu, multă afecțiune, dragoste și căldură.
Mihai Bendeac
„Dacă vorbim de surprizele pe care mi le fac eu astăzi îți spun că la asta nu mă încurc. Când este vorba de mine și de a primi cadouri din partea mea, efectiv mă răsfăț. Nu știu care e cea mai mare realizare a mea, însă faptul că încă mă interesează lucruri, încă sunt relevantă în showbiz și asta nu spun eu, așa am dedus, este un lucru bun. Este bine să fii în continuare pe această linie. Și nu cred că am pierdut prea multe în acești 41 de ani, poate doar timpul, ar fi trebuit să călătoresc mai mult”, a declarat artista. „De la soțul meu nu știu încă ce-o să primesc, dar cred că multă afecțiune, dragoste și căldură în primul rând”, a mai spus Delia.

De ziua ei, Delia a mai declarat că își dorește să fie fericită și să se bucure de tot ce îi rezervă viața.

„Încerc să am o zi cât mai frumoasă, să mă relaxez și să fac tot ce-mi place mie. Ideal este să nu mă prindă la muncă, așa cum se întâmplă anul asta. Încerc să mă sărbătoresc și să nu mă prindă ziua mea foarte obosită, vreau să fiu cât mai fericită posibil”, a spus Delia pentru Fanatik.