Sursă foto: servuscluj.ro

 

 

Miercuri dimineața, în localitatea Căianu, un adăpost în care se aflau zeci de găini și pui de găină a fost distrus de un incendiu. Pompierii au intervenit timp de peste două ore pentru a stinge focul.

„Pompierii din cadrul Punctului de Lucru Mociu și a Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit în această dimineață pentru stingerea unui incendiu care a cuprins un adăpost în care se aflau peste 80 de găini și pui de găină din localitatea Căianu.

La fața locului au intervenit două autospeciale de stins incendii și un echipaj SMURD, unde au găsit anexa, cu o suprafață de aproximativ 80mp, cuprinsă în totalitate de flăcări. Operațiunile pentru stingerea incendiului au durat mai bine de două ore și au împiedicat propagarea focului mai departe de limitele în care a fost găsit.

Cele 80 de păsări nu au putut fi savate, flăcările distrugând, de asemenea, mai multe utilaje și materiale depozitate în anexă”, a declarat ISU Cluj.

În urma evenimentului, nu s-au înregistrat persoane care să fi avut nevoie de consult medical. Cel mai probabil, incendiul a izbucnit din cauza unui dispozitiv de încălzire electric care a fost lăsat nesupravegheat în funcțiune.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.