Marcel Ciolacu: Cred că mai rău, economic, în acest moment, este în Republica Moldova sau în Ucraina decât situaţia prin care trecem cu toţii

0
9

”Eu îmi doresc în această perioadă, ne dorim cu toţii o stabilitate politică. Nu poţi să construieşti nimic dacă nu ai o stabilitate politică, mai ales într-o perioadă atât de complicată prin care nu trece numai România, ci întreaga Europă, în primul rând. Cred că mai rău, economic, în acest moment, este în Republica Moldova sau în Ucraina decât situaţia prin care trecem cu toţii. E o perioadă în care trebuie mult discernământ”, a afirmat Marcel Ciolacu. miercuri seară, la B1 Tv. 

 

El e de părere că, având cea mai mare apropiere geografică de Ucraina şi cea mai lungă graniţă cu acest stat, România este ţara cea mai afectată ”în anumite zone economice”.

 

Liderul PSD a susţinut însă că ”sunt semnale bune” în ceea ce priveşte economia, arătând că investiţiile directe ale companiilor străine au crescut şi că ”sunt semnale majore de companii mari care se mută pe teritoriul României”.