Sursă foto: actualdecluj.ro

Pe Bulevardul Eroilor, în zona Monumentului Memorandiștilor, se va deschide o expoziție de fotografie cu instantanee din spectacolele Teatrului Național din Cluj. Expoziția va fi inaugurată la ora 11 în data de 17 martie și va cuprinde cele mai frumoase fotografii de spectacol din 2010 până în prezent.

Evenimentul este organizat cu ocazia Zilei Mondiale a Teatrului și pentru a celebra aniversarea de 13 ani de la deschiderea porților Teatrului Național din Cluj-Napoca, ocazie cu care instituția organizează anual Ziua Porților Deschise.

Curatorii expoziției – Oana Herlo, Delia Oancea și Ramona Tripa – subliniază că evenimentul se înscrie în demersul teatrului de a-și deschide porțile și de a aduce teatrul cât mai aproape de publicul clujean, prin stimularea curiozității și încurajarea participării la evenimentele dedicate artelor spectacolului.

Expoziția de fotografie va fi adresată tuturor categoriilor de vârstă și va conține fotografii de teatru din spectacole îndrăgite, din stagiuni trecute și din cea prezentă. Nicu Cherciu este fotograful responsabil pentru realizarea fotografiilor expuse. Clujenii sunt invitați să descopere instantanee memorabile din spectacolele Teatrului Național din Cluj-Napoca și să creeze noi amintiri prețioase legate de teatru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.