Sursă foto: servuscluj.ro

Procurorii DIICOT au coordonat mai multe percheziții desfășurate în județele Cluj și Bistrița-Năsăud, la domiciliile mai multor persoane suspectate de trafic de droguri.

„În cauză s-a reținut faptul că, în perioada 2021-mai 2023, inculpații au comercializat, în mod repetat, droguri de risc, pentru suma de 50 de lei/gram, precum și substanțe cu efecte psihoactive cu suma de 100 de lei/gram.

Au fost puse în aplicare 4 mandate de percheziție domiciliară pe raza județelor Cluj și Bistrița Năsăud, fiind identificată și ridicată cantitatea de aproximativ 40 de kilograme canabis (57 de calupuri), 3,5 kilograme rezină de canabis, 12 kilograme substanță cristalină și 50 grame substanță pulverulentă de culoare albă. De asemenea, au fost identificate și ridicate sumele de peste 35000 euro, 318.560 lei, 490.000 forinți, 100 de lire, bijuterii, un ceas de lux și mai multe înscrisuri.

În cursul acestei zile, urmează să fie sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Bistrița-Năsăud cu propunerea de arestare preventivă a inculpaților, pentru o perioadă de 30 de zile”, se precizează în comunicatul DIICOT.

Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Bistrița-Năsăud a colaborat cu autoritățile judiciare în desfășurarea activităților. Această acțiune a beneficiat de sprijinul polițiștilor din Brigada de Combatere a Criminalității Organizate Cluj, polițiștilor din Inspectoratele de Poliție Județene Bistrița-Năsăud și Cluj, precum și jandarmilor din Gruparea de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.