Ludovic Orban a confirmat că Lucian Bode, ministru al Afacerilor Interne și secretar general al PNL, este cel care l-a adus pe Mihăiță Ursu în funcția de director general al TAROM.

Ludovic Orban: Mihăiță Ursu „a fost recomandat” de Lucian Bode pentru șefia TAROM

Ludovic Orban: Întrebat la o televiziune despre Mihăiță Ursu dacă într-adevăr este finul lui Lucian Bode, fostul premier a răspuns: „Nu știu dacă e finul domnului Bode, dar a fost recomandat de domnul Bode”.

Și, acum un an, Grindeanu l-a adus înapoi pe omul lui Bode, ceea ce ridică…

„L-a adus dl Grindeanu… să fi fost o favoare pentru Bode? Că asta n-ar fi legal, avem o ordonanță de guvernanță corporativă. Acum înțeleg că l-a schimbat…

Sunt niște restanțe extraordinare. Eram într-un dialog cu Comisia Europeană pentru aprobarea acelui plan de restructurare la TAROM. Până nu vine aprobarea Comisiei pentru un proces care a început în 2020 și nu e încă finalizat, TAROM va trebui să dea înapoi niște sume pe care nu are de unde să le dea. Înseamnă faliment pentru TAROM dacă acest plan nu e aprobat. A trecut peste un an de când Grindeanu e la minister și acest plan nu e aprobat.

Se vede că în toate aceste companii numirile se fac pe cu totul alte criterii decât competența”, a declarat liderul USR, joi, la „Politica Zilei” cu Ioana Constantin.