Sursă foto: stiridecluj.ro

Reprezentanții Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca au făcut cunoscut faptul că Unitatea de Primiri Urgențe a instituției va fi supusă unor lucrări de reparații, ceea ce va conduce la o capacitate redusă de primire a pacienților.

În acest sens, în intervalul 26 februarie – 4 martie 2024, vor fi efectuate lucrări de reparații, întreținere și igienizare în sectorul de triaj al Unității de Primiri Urgențe. Conform informațiilor furnizate de către spital, datorită reducerii semnificative a spațiului funcțional, capacitatea de primire a pacienților în UPU va fi limitată. Se va acorda prioritate asistenței medicale de urgență pentru cazurile critice, cod roșu. Ulterior, în funcție de disponibilitatea spațiului, vor fi primite cazuri de cod galben și verde.

De asemenea, vor fi restricționate posibilitățile de izolare a cazurilor infecțioase, iar pacienții care necesită îngrijire socială nu vor fi primiți. O parte dintre urgențe vor fi redirecționate către camerele de gardă ale altor unități spitalicești de către serviciul de ambulanță.

Pe durata desfășurării lucrărilor, accesul în Unitatea de Primiri Urgențe va fi permis prin ușa laterală a clădirii, situată în partea corespunzătoare Clinicii de Chirurgie I.

,,În vederea ducerii la îndeplinire a lucrărilor de renovare și igienizare, rugăm pacienții și aparținătorii să dea dovadă de înțelegere”, declară Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.