Numeroase vedete din România au plecat în vacanțe în locații exotice, printre care se află și Loredana Groza, care a ales să se relaxeze în India. Artista a fost însoțită de fiica ei, Elena, în vârstă de 24 de ani.

Loredana, în culmea fericirii! Pe contul său de Instagram, Loredana a postat fotografii de la statuia lui Adiyogi, unde și-a împlinit visul cel mare.
Loredana și-a împlinit visul cel mare! Ce a descoperit în India
„În fața Statuii lui Adiyogi, un vis devenit realitate în 2023”, a scris Loredana Groza în dreptul imaginilor.

În timpul călătoriei, Loredana a avut ocazia să viziteze statuia lui Adiyogi și să își împlinească un vis, împărtășind momentul prin intermediul Instagram-ului.

Statuia lui Adiyogi, care este dedicată zeității hinduse Shiva, este o sculptură din oțel de 34 de metri înălțime, 45 de metri lungime și 25 de metri lățime, care cântărește 500 de tone.

Este recunoscută de Guinness World Records ca fiind cea mai mare sculptură de bust din lume și a fost proiectată pentru a inspira oamenii spre bunăstarea interioară prin intermediul yoga.

Loredana Groza a fost acuzată de nenumărate ori că a exagerat cu operațiile estetice. Vedeta spune că, de fapt, nu a apelat la niciun fel de intervenție, ci că mama natură a fost generoasă cu ea.
2
Loredana Groza, răspuns tranșant pentru hateri

Loredana Groza a primit multe critici pentru aspectul ei. Diva a fost acuzată în repetate rânduri că a exagerat cu operațiile estetice, iar de curând, aceasta a decis să comenteze acest aspect.

„Nu mai vreau să intru în această polemică. E o prostie. În primul rând nimeni nu trebuie să se justifice pentru nimic. Nu dau socoteală nimănui, decât în fața lui Dumnezeu, în fața fanilor mei.

Și ei știu cine e Lori, știu că eu am avut un piept generos întotdeauna, de la începutul carierei mele, mai ales din filmul Din a doua cădere a Constantinopolului. Nu existau silicoane pe atunci. Am avut buze mari, de asta m-au interzis cei de la televiziune și comuniștii pe atunci pentru că eram prea sexy.
6
Aveam buzele prea voluminoase, părul prea lung, sânii prea mari. Și pe atunci chiar nici nu se auzise de așa intervenții … oamenii care sunt limitați și influențabili sau pur și simplu răutăcioși, oamenii aceia comentează.

Pentru că cine mă cunoaște știe că sunt și întotdeauna am fost originală sută la sută. Nu că aș avea ceva de comentat cu persoanele care vor să arate mai bine, să își îmbunătățească imaginea, îi apreciez că investesc în asta”, a declarat Loredana Groza pentru Fanatik.