Loredana Groza nu se uită la bani când este vorba de ultimele obiecte vestimentare aflate în vogă. Artista a cheltuit o sumă considerabilă pentru o pereche de cizme. Apropiații cântăreței au rămas uimiți când au aflat câți bani a scos femeia din buzunare.

Finanțele nu par să fie o problemă pentru Loredana Groza. Arista nu s-a uitat la bani când a venit vorba de ultimul trend în materie de încălțăminte. Tot mai multe vedete au decis să își cumpere ultimul model de cizme care a apărut pe piață. Perechea de încălțăminte face parte din colecția unui brand celebru care este și destul de scump. Prețul cizmelor este unul pe care nu toată lumea poată să și-l permită.

Cântăreața încearcă să nu își arate vârsta și vrea să țină pasul cu noile tendințe din lumea modei. Așadar, nu a putut să se abțină să nu își cumpere și ea cea mai nouă pereche de cizme de lux care a făcut furori pe internet. În mod normal, alegi să porți acest gen de încălțăminte când mergi într-o excursie la munte, dar multe vedete au ales să poarte cizmele pe străzile din București.

Loredana Groza a cheltuit 1.500 de euro pentru o pereche de cizme

Jurata X Factor a plătit o sumă considerabilă pentru această pereche de cizme. Loredana Groza a avut ocazia să își etaleze noua achiziție când a plecat în vacanță la munte. Artista a fost săptămâna trecută la munte, într-o stațiune din județul Brașov. Cântăreața a fost mereu preocupată de imaginea sa. Așadar, ea a purtat cizmele pe care și le-a achiziționat de curând.

Loredana a scos din buzunare pentru noua sa pereche de încălțămite suma de 1,500 de euro. Artista a acordat mare atenție și celorlalte haine pe care le-a purtat în vacanța de la munte. Aceste cizme sunt atât de scumpe pentru că au pietre Swarovski pe ele. Este clar că atunci când vorbim de aceste pietre prețioase, oamenii trebuie să aibă sume mari de bani pentru a putea să le cumpere. Multe dintre vedetele din România s-au înghesuit să își cumpere aceste cizme.