Lora acuzată de fanii ei că a destrămat o familie, le-a răspuns extrem de obraznic celor care au criticat-o, spunând că tot ce își dorește în viață este să fie fericită.

Cunoscuta interpretă Lora a fost căsătorită doi ani cu Dan Badea. Relația dintre cei doi au fost una tumultoasă, iar divorțul unul cu scandal, presărat de acuzații de infidelitate. Solista a refuzat să vorbească, în trecut, despre mariajul ei eșuat și nici nu ține legătura cu fostul soț. Trăiește acum o nouă poveste de dragoste și în acest moment se află într-o vacanță în Bali, alături de actual ei iubit.

Critici în mediul online

Pentru că nu a vorbit mult despre divorț, o parte dintre fanii ei au criticat-o și chiar au acuzat-o că a destrămat o familie, Lora le-a răspuns acid tuturor, într-un mesaj pe postat pe rețele sociale.

„Mie mi s-a întâmplat un abuz colectiv. Nu a spart nimeni nicio familie. Am avut curaj să divorțez după doi ani. Multe femei nu fac acest pas, deși doresc acest lucru, pentru că au impresia că este o crimă și că le judecă oamenii. Nu te judecă decât cei care ar vrea să divorțeze, dar nu au curaj“, a spus Lora.

Vrea să fie fericită

Interpreta spune că nimeni nu ar trebui să rămână într-o căsnicie nefericită. „Nu există nicio familie dacă cineva e complet nefericit, dar stă acolo și îndură și se oftică pentru că tu ai avut curajul să pleci și să ieși. Eu eram căsătorită cu adevărat cu meseria mea, cu vocația mea, și am ales ulterior un om cu care pot să trag la aceeași căruță, care și el la rândul lui era liber”, a mai spus Lora.

Artista mai spune că tot ce își dorește în viață este să fie fericită și că orice persoană are acest drept. Recunoaște însă că mariajul eșuat a ajutat-o să fie mai puternică.

„E dreptul fiecărui om să găsească iubire în viața asta, să-și găsească partenerul ideal cu care să tragă la aceeași căruță, să existe acea potrivire, acea compatibilitate. Și da, există relații care nu merg. Cineva pleacă, iar altcineva plânge poate. Este absolut normal”, a mai explicat Lora, cancan.ro.