Lora a decis să părăsească România pentru 3 luni și, în acest sens, a ales o destinație exotică.

Vedeta a decis că pentru următoarea perioadă Bali să îi fie casă, dorindu-și să aibă parte de multe experiențe bune. Pe rețelele de socializare, artista a împărtășit ultimele modificări din viața sa, dar a oferit și un avertisment urmăritorilor.

Lora, schimbări în viața sa la început de an

Lora ales să facă schimbări în viața sa chiar de la începutul anului 2023. Artista este pasionată de călătorii astfel că, de-a lungul anilor, a bifat mai multe destinații frumoase, unde priveliștea te lasă fără cuvinte. Acum, a ales să plece pentru 3 luni, dar va păstra legătura cu urmăritorii pe rețelele de socializare.

Artista este una dintre cele mai îndrăgite vedete din România, iar pasiunea pentru locurile noi a fost descoperită în urmă cu mai mulți ani. De fiecare dată când reușește să își facă timp în programul încărcat, aceasta decide să mai bifeze încă o locație.

De această dată, ea a ales să părăsească țara pentru trei luni, timp în care va scăpa de frigul din România și va avea parte de căldură, simțind nisipul fin sub picioare.

Frumoasa artistă s-a afișat într-un costum de baie și a vorbit despre schimbarea din viața sa. Pentru o perioadă aceasta va locui în Bali, locul în care multe vedete aleg să își petreacă concediul fiind una dintre cele mai iubite destinații exotice.

Lora
Lora va sta timp de 3 luni în Bali

Ținând cont de temperaturile și clima caldă ce există în Bali, Lora se va bucura de o mulțime de costume de baie, dar și de ținute specifice verii. Vedeta a transmis un mesaj fanilor săi din mediul online cu privire la ținutele pe care le va avea în următoarea perioadă. Ea le-a cerut persoanelor sensibile care o urmăresc să evite pagina sa, iar cei care vor rămâne să aibă la ei bunul simț în mod frecvent, scrie Spynews.

„Bună dimineața din Bali, casa mea pentru următoarele 3 luni. Pentru persoanele sensibile la costumele de baie, acum este momentul să evitați această pagină. Dacă preferați totuși să rămâneți, bunul simț este de preferat. O zi minunată”, a scris Lora pe contul personal de Facebook.