Sursă foto: stiridecluj.ro

Marți seara, un livrator de la Tazz a fost implicat într-un accident rutier pe strada Observatorului din cartierul Zorilor.

La data de 4 iulie, în jurul orei 21:10, poliția a fost alertată cu privire la un accident care a avut loc la intersecția străzii Observatorului cu strada Lunii din Cluj-Napoca.

Potrivit investigațiilor preliminare efectuate la fața locului, polițiștii au constatat că o femeie în vârstă de 44 de ani, care conducea mașina dinspre strada Lunii, nu ar fi acordat prioritate unui moped condus de un bărbat de 44 de ani pe strada Observatorului.

În urma coliziunii, bărbatul a avut nevoie de asistență medicală.

Testele cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative, adică șoferița nu se afla sub influența alcoolului.

”Unul de la Tazz a fost accidentat. Deja sunt pericol în oraș. De ce nu se dă un examen pentru cunoștințe de legislatie rutieră. Se pare ca nu sunt singurul ce a avut un moment cu unul dintre ei ce intra forțat în fața mașinii de pe contrasens. Așteptăm să ajungem să circulam precum la ei în India sau mama naibii”, a declarat un martor.

”Îs foarte periculoși, se bagă în fața mașinii … Circulă aiurea, cum le taie capul. Ar trebui sa dea examen că-s pericol public!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.