Liviu Vârciu se declară un bărbat împlinit. Acesta se bucură de o familie frumoasă cum mulți oameni și-ar dori.

Recent, artistul și-a surprins fiul în iostaze emoționante, fiind mândru de faptul că Matei îi va călca pe urme atunci când va crește. Liviu nu a rezistat și a împărtășit momentul cu fanii de pe rețelele de socializare, fîcând glume pe seama situației.

Liviu Vârciu, imagini emoționante cu fiul său

Toată lumea știe că Liviu Vârciu este un bărbat amuzant, transformând orice moment într-unul memorabil. De această dată, atenția nu mai este asupra lui, ci se îndreaptă înspre Matei, care pare că s-a născut cu pasiunea care l-a făcut celebru pe tatăl său. Așadar, fiul artistului ar putea să fie următorul din familia lui care să se lanseze în muzică.

Matei are doar doi ani, însă se pare că și la o vârstă atât de fragedă băiețelul a reușit să își descopere pasiunile. Vârciu l-a filmat în timp ce cânta la o orgă de jucărie, fiind încântat de instrumentul pe care îl are, scrie Spynews.

„La club acum, avem un artist celebru. Să dansăm toți. Este artistul nostru și cântă gratis. Gata, acum la somn și hai să stăm liniștiți”, a spus Liviu Vârciu pe Instagram.
Liviu Vârciu
Liviu Vârciu, tată devotat

Liviu Vârciu are trei copii minunați, iar fiica cea mare este o adevărată vedetă pentru adolescenții de vârsta ei. Se pare că și Matei, fiul cel mic, dă semne că ar avea înclinații înspre lumea artistică, astfel că Liviu l-a surprins într-o ipostază emoționantă.

Liviu Vârciu este un tată devotat, chiar dacă viața l-a pus la câteva încercări din punct de vedere sentimental. Artistul are o fiică pe nume Carmina, care a și devenit celebră pe rețelele de socializare. După despărțirea de mama ei și alte relații care au ajuns la final, Liviu și-a găsit liniștea în brațele Andei Călin, cu care are doi copii: fetiță pe nume Anastasia, în vârstă de cinci ani și un băiețel de doar doi ani, pe nume Matei.