Categorii
Actualitate

Lconsiliul Județean Cluj extinde canalizarea din localitatea Cămărașu

Compania de Apă Someș S.A. a semnat contractul de lucrări privind extinderea rețelei de canalizare în localitatea Cămărașu.

Valoarea lucrărilor este de 1.758.532 lei, banii fiind asigurați integral de Consiliul Județean Cluj.

Investiția prevede extinderea rețelei de canalizare menajeră pe patru străzi din localitatea Cămărașu, respectiv: 1 Mai, 9 Mai, Iuliu Maniu și Libertății. Noua rețea de canalizare, în lungime totală de cca. 2 km, va dispune de două stații de pompare a apei uzate.

De asemenea, în vederea asigurării condițiilor optime de operare, stațiile de pompare vor fi prevăzute cu tehnologia SCADA, fapt ce va permite Companiei de Apă Someș să monitorizeze, în timp real, modul în care funcționează aceste echipamente și să intervină, cu promptitudine, în cazul unei defecțiuni.

Continuăm în ritm alert investițiile în acest domeniu întrucât ne dorim o dezvoltare armonioasă a județului, cu reducerea rapidă a decalajelor dintre mediul urban și cel rural. Lucrările din Cămărașu vor începe în această primăvară, când vremea va permite, și vor fi astfel realizate încât disconfortul cetățenilor să fie unul minim”, a declarat Alin Tișe, președintele CJ Cluj.

De Informatiacluj.ro

InformatiaCluj.ro este un site de stiri din Cluj-Napoca, Romania, care ofera actualizari despre evenimentele si noutatile din oras si din regiune.