Sursă foto: cluj24.ro

CNAIR a anunțat că a anulat și apoi relansat, joi, licitația pentru două tronsoane de 41 de kilometri din Autostrada Transilvania din cauza creșterii prețurilor pe piața de profil. Lucrările vor fi întârziate. CNAIR a anulat procedura de licitație pentru proiectarea și execuția Subsecțiunii 3B3: Poarta Sălajului – Zalău, și Subsecțiunii 3B4: Zalău – Nușfalău. Joi a fost relansată licitația pentru proiectarea și execuția Secțiunilor Poarta Sălajului – Zalău, care include Tunelul Meseș, și Zalău-Nușfalău.

Documentația pentru noua procedură de achiziție publică a fost transmisă la ANAP pentru validare. Contractul pentru construcția celor 41 de kilometri, din care 2,8 kilometri de tunel, are o perioadă de implementare de 78 de luni. Finanțarea va fi asigurată prin POT și prevede inclusiv construcția a 65 de viaducte, poduri și pasaje, în lungime totală de aproximativ 13 kilometri, și a Tunelului Meseș, în lungime de 2,89 kilometri.

„După validarea documentației de atribuire vom publica în SICAP Anunțul de Participare pentru adjudecarea contractului, anunț în cadrul căruia vom anunța și data limită pentru depunerea ofertelor”, au spus reprezentanții CNAIR.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.