Ioana Ginghină a început să se pregătească pentru marele eveniment din viața ei. Deși nunta ar urma să fie în toamna acestui an, artista și Cristi Pitulice încep pregătirile din timp. Rochia de mireasă tocmai a fost aleasă și prezentată fanilor pe Instagram.

Ioana Ginghină a început pregătirile pentru nuntă. Rochia a fost prezentată pe Instagram

Ioana Ginghină și Cristi Pitulice au început să se pregătească pentru marele eveniment din viața lor. Miercuri, 25 ianuarie, artista a plecat de dimineață la coafor, mai apoi mergând spre locul unde a probat câteva rochii de mireasă.

„Bună dimineața! Cu energie după minivacanța aceasta. Eu am plecat de acasă spre o zi în care o să probez rochii de mireasă. Da, anul acesta, după cum probabil ați mai văzut prin emisiuni, că aici nu mă laud cu acest lucru, că nu am avut de ce, deocamdată, o să fie nunta, noua mea nuntă. Astăzi mergem să ne jucăm, un pic, de-a miresele. Primul pas va fi păr, machiaj, apoi vom proba rochii. Nu voi merge singură și nu e niciun stres”, a pus Ioana Ginghină pe Instagram.

Ioana Ginghină nu își dorește o nuntă cu foarte multe persoane, preferând ceva mai restrâns, cu maxim 50 de persoane, potrivit cancan.ro.

„Vreau ceva restrâns, vreau ceva intim. Nu știu dacă la mine în curte, să vedem cum iese ziua mea și după aia.(…) Chiar și m-am gândit, acum când mi-am făcut ziua, să-mi fac lista, mi-am dat seama că dacă fac o nuntă nu știu dacă strâng 50 de persoane, dar sunt ăia cei mai buni”, declara vedeta acum ceva timp.