Sursă foto: servuscluj.ro

Consiliul Județean Cluj aduce la cunoștința participanților la trafic că, în cursul dimineții de joi, 7 martie 2024, din cauza căderilor de zăpadă și a temperaturilor negative înregistrate în ultimele 24 de ore în zona montană a județului, pe mai multe sectoare de drum se circulă în condiții de iarnă.

În acest context, pentru a asigura condiții optime de circulație, în cursul zilei de miercuri, 6 martie, s-a intervenit pe două drumuri județene situate în zona Huedin, folosind două utilaje. De asemenea, în această zonă, în cursul nopții și al dimineții de joi, s-a acționat pe șapte drumuri județene, cu șapte utilaje, folosind o cantitate totală de 22 de tone de material antiderapant.

Pe drumurile județene din zona Gilău, în ultimele 24 de ore s-a intervenit pe 8 drumuri sau sectoare de drumuri județene, cu 5 utilaje, utilizând o cantitate de 20 de tone de material antiderapant.

În zona Turda, în ziua de miercuri, s-a intervenit pe 3 drumuri județene, cu 3 utilaje. În timpul nopții și dimineața de joi, s-a acționat, inclusiv prin revizii, pe 4 drumuri județene, cu 5 utilaje, folosind o cantitate totală de 33 de tone de material antiderapant.

În continuare, se acționează cu utilaje și materiale antiderapante pentru combaterea fenomenului de polei în zonele unde este necesar. De asemenea, se efectuează revizii pe mai multe drumuri județene pentru verificarea stării părții carosabile, urmând să se intervină în caz de necesitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.