Campioana Nadia Comăneci s-a întâlnit cu Arnold Schwarzenegger în fața unei săli de fitness din LA. Desigur că cei doi nu au ratat ocazia de imortaliza momentul mai ales că sunt destul de apropiați.

Atât încât, Arnold și-a permis să o ia în brațe pe campioana României și să o pupe pe obraz. Actorul de 75 de ani se menține în formă, mai ales că face sport zilnic și mai nou și-a lansat și o aplicație de fitness. Desigur nici Nadia nu se lasă mai prejos. Ea are și o sală de gimnastică în Statele Unite ale Americii, acolo unde locuiește de ani de zile. Imaginile cu cei doi au fost publicate chiar de Nadia pe contul ei de Instagram. „Antrenamentul de dimineață cu bunul meu prieten”, a scris Nadia Comăneci pe fotografiile publicat la insta story.

Cei doi se cunosc de foartă multe vreme, iar în anul 2015, Arnold Schwarzenegger primea pregătire sub îndrumarea  Nadiei Comăneci. La vremea respectivă, el a postat pe pagina sa de pe o rețea de socializare o înregistrare video în care apare antrenându-se în sală sub îndrumarea fostei gimnaste Nadia Comăneci, declarându-se încântat de experienţă.

Între două mari vedete: Nadia Comăneci și Arnold Schwarzenegger. Locul în care cei doi au dat nas în nas
”Este extraordinar să vii devreme la sală şi să ai ca antrenoare o campioană olimpică – mulţumesc, Nadia Comăneci! 10 repetări în onoarea primului 10 perfect de la Jocurile Olimpic”, spunea atunci fostul guvernator al statului California pe pagina sa. În înregistrarea video, Nadia Comăneci poate fi văzută numărând repetările, pe care le făcea actorul. Iar când ajunge la cifra 10 fosta sportivă spune amuzată: „Este cifra mea norocoasă”. Și în 2017 cei doi au făcut același lucru și s-au antrenat împreună, înainte de gala “Gold Meets Golden”, la care cei doi au luat parte și anul acesta. După ce s-a întâlnit cu Arnold Schwarzenegger, Nadia Comăneci a apărut la Premiile Grammy 2023, la Los Angeles.