Sursă foto: stiridecluj.ro

Un incident neplăcut a avut loc în Cluj-Napoca, mai exact într-o într-o sală de fitness. Un clujean a mers la sală și, după ce și-a încheiat antrenamentul, a intrat în vestiar pentru a se schimba, dar a constatat cu stupoare că îi lipsesc adidașii.

Clujeanul declară că nu s-ar fi așteptat la un astfel de incident în anul 2023 și consideră că persoana care i-a furat adidașii ar fi trebuit să îi ceară pur și simplu, dacă îi plăceau atât de mult.

„Bună tuturor, vreau sa împărtășesc cu voi o experientă foarte urâtă ce mi s-a întâmplat astăzi la 18 GYM Mănăștur, str. Taberei nr.4. Am intrat astăzi în sală la ora 12:50, după ce mi-am terminat antrenamentul la ora 14:39 am intrat în vestiar să mă schimb și supriză mi-au disparut adidașii.

Nu este vorba de bani dați pe produs, ci despre gest, n-am crezut vreodată că în 2023 se fură adidași. Dacă ești pe grup îți doresc sa îi porți sănătos. Dar dacă ți-au plăcut așa de mult puteai sa vii la mine să mi-i ceri. Ți-i dădeam cu drag!”, a declarat clujeanul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.