Scandalul fraților Tate este urmărit atent de tot globul. Celebritatea lui Tristan și Andrew Tate, câștigată prin intermediul platformelor de socializare care i-au transformat în veritabili influenceri, vine cu prețul celor mai ascunse secrete.

Din foarte multe motive, cei doi frați au ascuns publicului că cel puțin Tristan are un copil, o fiică. Și despre Andrew se zvonește că are avea un urmaș, însă acesta neagă.

Cert este că în urma arestării lor într-un dosar de trafic de persoane, proxenetism și viol, Tristan Tate a cerut eliberarea pe motiv că are un copil în întreținere. Solicitarea lui a fost respinsă însă a dat femeii care l-a făcut tată ocazia să vorbească.

Cea care i-a făcut un copil controversatului milionar este fosta prezentatoare Cristina Pazurati.

Tate
Cobra Tate, fratele lui Tristan Tate, a lansat o piesă, iar în videoclip Cristina joacă un rol principal, expunându-și cu generozitate formele de invidiat, scriu cei de la cancan.ro.

Cristina Pazurati a fost contactată de cancan.ro și a fost întrebată dacă a auzit zvonurile cum că Tristan a făcut un copil și cu o altă femeie pe nume Abigail. Cea din urmă este căutată de anchetatori pentru a fi audiată în dosarul fraților Tate.
Tate
Cristina Pazurati răspuns cu nerv:

„Cristina Pazurati: Eu nu cred că există ce ați zis voi…

Au poze împreună, pe profilul lui Abigail de Instagram!

Cristina Pazurati: Prima dată aud chestia asta! Eu nu cred că are copil cu ea, pentru că el are copil cu mine, PUNCT! Este primul lui copil și unicul!”

S-au cuplat imediat după episodul Bianca Drăgușanu

Cristina Pazurati l-a întâlnit pe Tristan Tate imediat după ce acesta a ieșit din relația cu Bianca Drăgușanu. Iată ce a comentat la acea vreme:

Cine e Bianca Drăgușanu?! N-am auzit de ea, nu știu nimic despre ea. Nu o cunosc, nu o urmăresc, nu mă interesează. Vă spun sincer, nici cu Tristan nu am vorbit vreodată despre Bianca Drăgușanu! De ce să o fac? Ce treabă am eu cu ea, ce să spun despre ea? Nu știu cine este Bianca Drăgușanu. Nu am prea multe de spus despre Tristan. Nu mă interesează afacerile lui, nu discutăm despre asemenea lucruri. Suntem împreună, lumea știe că este iubitul meu, dar ne bucurăm de relația noastră cât mai discret. Adică, de ce să ne afișăm peste tot, e mai plăcut să ne bucurăm doar noi de ea. Nu am nevoie de expunere în această direcție, eu îmi văd de treburile mele, el își vede de-ale lui, totul de bine”, a spus Cristina Pazurati pentru wowbiz.ro.