Sursă foto: servuscluj.ro

Începând din luna iulie, programul „Vinerea Verde” ajunge și în comuna Apahida. Astfel, în fiecare vineri, locuitorii comunei vor beneficia de transport gratuit pe mijloacele de transport în comun ale CTP Cluj-Napoca.

„Programul Vinerea Verde, prin care călătorii beneficiază de gratuitate în fiecare zi de vineri pe toate mijloacele de transport, a fost lansat în urmă cu 2 ani de Primăria Cluj-Napoca alături de CTP Cluj-Napoca, sub sloganul “STOP!Azi mașina stă pe loc”.

Obiectivul acestuia este încurajarea comunității clujene spre utilizarea mijloacelor de transport în comun, ca alternativă de mobilitate.

Din luna martie 2023, cu sprijinul Primăriei Florești, programul a fost extins și în comuna Florești. Începând cu luna iulie 2023, Primăria Apahida se alătură programului, astfel deplasarea va fi gratuită pe toate mijloacele de transport public atât dinspre Cluj spre Apahida, cât și dinspre Apahida spre Cluj, în zilele de vineri a fiecărei luni calendaristice”, au declarat reprezentanții CTP Cluj-Napoca.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.