Sursă foto: servuscluj.ro

Ieri seară a avut loc un incendiu puternic într-o casă din Sâmboleni, comuna Cămărașu. Flăcările au pus în pericol și un alt imobil, însă pompierii au intervenit prompt și au evitat propagarea lor.

„Apelul de urgență a venit în jurul orei 22:36, iar la fața locului s-au deplasat echipajele Punctului de Lucru Mociu. Forțele noastre au constatat faptul că incendiul se manifesta generalizat la acoperișul casei, pe o suprafață de 80 mp. De asemenea, flăcările au afectat și două încăperi, existând posibilitatea ca acestea să se extindă la o anexă gospodărească și la o altă casă situată în aceeași gospodărie.

Drept urmare, s-a luat decizia ca forțele sa fie suplimentate cu o autospecială de la Detașamentul 1 Cluj-Napoca și una de la Dej. Între timp, pompierii au reușit să se racordeze la un hidrant situat în apropiere și nu a mai fost nevoie de celelalte autospeciale. În plus, aceștia au împiedicat propagarea flăcărilor mai departe de limitele în care au fost găsite”, a declarat ISU Cluj.

O femeie în vârstă de 80 de ani a fost evaluată de paramedicii SMURD, însă nu a fost nevoie să fie transportată la spital. Cel mai probabil, incendiul a fost declanșat de către jarul căzut din sobă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.