Sursă foto: stiridecluj.ro

Pompierii Detașamentului 1 Cluj-Napoca au fost solicitați să intervină în cursul nopții trecute pentru a stinge un incendiu care a izbucnit la o casă de locuit de pe strada Someș din comuna Apahida.

„Apelul de urgență a venit la ora 23:16, astfel că au fost trimise de urgență două autospeciale cu apă și spumă, autoscara și un echipaj SMURD. Când pompierii au ajuns la fața locului, incendiul se manifesta generalizat la acoperișul casei, pe o suprafață de aproximativ 400 de mp. Drept urmare, imediat a fost trimisă în sprijin o autospecială cu apă și spumă de mare capacitate de la Detașamentul 2 Cluj-Napoca. Operațiunile de stingere au durat mai bine de trei ore, fiind îngreunate de faptul că imobilul se afla pe o stradă îngustă, iar pompierii nu au avut posibilitatea să alimenteze cu apă în apropiere”, declară ISU Cluj.

Norocul a făcut ca în urma acestui incident să nu fie raportate victime. Se presupune că incendiul a izbucnit cel mai probabil din cauza izolării necorespunzătoare a hornului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.