Sursă foto: servuscluj.ro

Potrivit reprezentanților Consiliului Județean Cluj, între anii 2013 și 2022, s-au investit peste 82 de milioane de lei în infrastructura de apă și canalizare din județul Cluj. Aceste fonduri au fost utilizate pentru finanțarea a 29 de proiecte de alimentare cu apă potabilă și canalizare în 35 de localități clujene.

În această perioadă, cele mai importante lucrări de investiții realizate și recepționate au inclus înființarea de noi rețele și extinderi ale conductelor de apă, cu o lungime totală cumulată de 215 de kilometri. De asemenea, s-au efectuat lucrări de introducere a canalizării, cu o lungime totală de peste 25 de kilometri, iar pentru jumătate dintre proiectele implementate s-au construit 36 de stații de pompare a apei potabile și uzate.

”Sunt investiții importante, ce au adus numeroase beneficii în comunitățile vizate. Acestea au avut rolul de a veni în completarea marilor proiecte din fonduri europene derulate de Compania de Apă Someș. Vom continua să alocăm fonduri din bugetul Consiliului Județean, astfel încât toți cetățenii județului să beneficieze de aceste facilități, indiferent că locuiesc în oraș.” a transmis Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.