Sursă foto: servuscluj.ro

Într-un comunicat, viceprimarul Dan Tarcea a anunțat că în perioada 10-31 mai 2023, între orele 22:00-06:00, cu condiția favorabilă a vremii, se va desfășura o acțiune de dezinsecție pe domeniul public și privat al municipiului Cluj-Napoca, precum și în spațiile deschise ale persoanelor fizice și juridice.

Pentru combaterea țânțarilor, se vor utiliza produsele CYMINA PLUS, iar pentru delarvizare se va folosi VECTOBAC WG. Ambele produse sunt înregistrate în Registrul Național al produselor biocide și sunt autorizate de Ministerul Sănătății – Comisia Națională a Produselor Biocide. Acțiunea este realizată de către S.C. CORAL IMPEX S.R.L. și respectă prevederile legale în vigoare.

Pentru a asigura eficiența măsurilor de combatere și eliminare a posibilelor focare de infecție, acțiunile de dezinsecție trebuie efectuate atât în spațiile publice, cât și în cele private, inclusiv în spațiile deschise ale persoanelor fizice și juridice din întregul oraș. Astfel, se recomandă tuturor cetățenilor, asociațiilor de locatari/proprietari, agenților economici și instituțiilor din Cluj-Napoca să efectueze tratamente de dezinsecție în pășuni, depozite de anvelope uzate, subsoluri, scări de bloc etc., pe durata desfășurării acțiunilor de dezinsecție pe domeniul public și privat, spațiile deschise ale persoanelor fizice și juridice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.