Un șofer a semnalat pe rețelele de socializare că unii locuitori din Cluj-Napoca își „rezervă” locuri de parcare în anumite zone și amenință cu raportarea la Poliția Locală dacă le ocupă alții. Acest șofer a primit un bilet pe mașină cu mențiunea că zona este „parcare cu plată”, dar după ce a discutat cu un polițist local, s-a dovedit că acest lucru nu este adevărat. Alți șoferi au raportat experiențe similare în această zonă.

„Las și eu aici răspunsul meu… poate «propietarul parcării» vede asta în caz că plouă și se degradează scrisul… pe Bucium FN, în spatele stației de autobuz am prins un polițist local și l-am întrebat cum poate să fie un teren plin de gropi cu abonament și fără nici o inscripționare. Ne-am uitat amandoi pe intrări, niciun semn, pe jos niciun marcaj (nici nu are cum să fie marcat că doar e pamant, nu asfalt) și polițistul a zis că nu e loc de parcare cu abonament. Deci cei care parcați aici din preistoric când vedeti Skoda albă (…) sau un Polo gri (…) nici nu vă obosiți să îmi mai lăsați bilețele de dragoste că nu sunt romantic de obicei și nu îmi place nici să îmi ridice ștergătoarele careva…”, a scris șoferul pe rețelele de socializare.

Alți șoferi au spus că au avut experiențe similare în zona Bucium din Mănăștur. Unii au relatat că au întâlnit persoane care afirmau că plătesc abonament de parcare, dar nu au putut prezenta niciun contract sau abonament. Alții au menționat că au întâlnit persoane care plasau o lădiță pe locul de parcare pentru a-l „rezerva” și așteptau până când locul era liber pentru a-și parca mașina acolo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.