Sursă foto: servuscluj.ro

Pe data de 15 mai, la Casa de Cultură a Studenților Cluj-Napoca, va avea loc conferința intitulată “Nu sunt un părinte perfect”. Evenimentul va aduce împreună părinți celebri, persoane publice și psihologi preocupați de sănătatea emoțională, toți cu un umor deosebit. Printre invitați se numără Mirela Retegan, Bogdan Bob Rădulescu, Raluca Anton, Gaspar Gyorgy, Narcisa Suciu și Codin Maticiuc.

Mirela Retegan a avut ideea de a-i ajuta pe părinții români să se relaxeze și să scape de anxietatea pe care o resimt în ceea ce privește parentingul. Acești părinți încearcă să citească tot ce se scrie despre acest subiect, să participe la toate cursurile posibile, să asculte toate sfaturile și să fie la curent cu toate podcasturile existente. Toate acestea în încercarea de a fi părinți perfecți.

Împreună cu Raluca, Gaspar și Bob, precum și cu invitații speciali de pe scenă, Mirela va împărtăși povești reale din viața de părinte.

Puteți găsi bilete pentru acest eveniment aici. Rezervarea unui loc implică și o donație pentru campania “Mesaje de iubire”, care ajută copiii cu branule.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.