Iarna târzie a adus doar cantități mici de zăpadă, iar autoritățile din București au fost luate prin surprindere, din nou, de condițiile meteo anunțate cu cel puțin o zi înainte de ANM. Mulți șoferi se plâng că au văzut prea puține utilaje pe arterele din Capitală, iar străzile din oraș sunt la fel de încărcate cu zăpadă și polei ca și bulevardele mari.

Autoritățile din București au fost din nou luate prin surprindere de condițiile meteo, de această dată, de iarnă târzie. Noaptea trecută, din joi spre vineri, a căzut prima zăpadă din această iarnă și meteorologii au emis o avertizare de tip Cod Galben, valabilă până sâmbătă seară, privind precipitațiile și ninsoarea.

„Grijă la drum, se circulă foarte prost, nu s-a dat cu nimic pe bulevarde, cum e pe străduțe, așa e și pe bulevard”, anunță un șofer, vineri, 27 ianuarie, la ora 06:42, pe grupul de Facebook „Info Trafic Bucuresti si Ilfov”.

Iarnă târzie a surprins autoritățile din București. În noaptea de joi spre vineri a nins în Capitală, iar aceasta este prima zăpadă din această iarnă târzie. Meteorologii au emis o avertizare de tip Cod Galben pentru precipitații și ninsoare, valabilă până sâmbătă seara.

Această postare a atras comentarii din partea șoferilor, care se plâng că nu au văzut suficiente utilaje pe arterele din Capitală, iar străduțele din oraș sunt pline de zăpadă și polei. Se așteaptă ca până la finalul săptămânii, în București, stratul de zăpadă să ajungă la 15 cm. Traficul din București este îngreunat din cauza poleiului, iar polițiștii din cadrul Brigăzii Rutiere dirijează traficul în această dimineață. Se așteaptă ca pe tot parcursul zilei să fie aglomerat.

Citeste mai mult pe: Gazeta de București.