Sursă foto: servuscluj.ro

Ieri, 16 octombrie, primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, și ministrul Dezvoltării, Adrian Veștea, au semnat contractul de finanțare pentru modernizarea sistemului rutier în cadrul străzii Sergiu Celibidache din Cluj-Napoca. Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației va aloca 1.106.171 de lei pentru acest proiect, care are o valoare totală de 1.132.949 de lei. Data limită pentru finalizarea proiectului este 31 decembrie 2026.

”Azi am semnat, împreună cu dl Ministru Adrian Veștea, contractul de finanțare pentru realizarea obiectivului de investiții: Modernizare sistem rutier în ampriză existentă a străzii Sergiu Celibidache din Cluj-Napoca.

De asemenea, azi, Comitetul Director al Asociației Municipiilor din România, avut o întâlnire de lucru cu dl Ministru Adrian Veștea și alți reprezentanți din structurile de conducere ale MDLPA. Temele discutate au vizat următoarele subiecte: codul amenajării teritoriului, urbanismului și construcțiilor, modificarea legii poliției locale, normativele din domeniul construcțiilor, sprijin pentru finanțarea funcționarii sistemelor de încălzire centralizată”, a afirmat primarul clujean.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.